HOME
:: DUIKTRIPS CURACAO:: DUIKEN CURACAO :: DUIKSCHOLEN CURACAO :: DIVING CURACAO :: SCUBA DIVING CURACAO ::
 

Op Duik Vakantie naar Curacao? Bij de Vakantie Makelaar Curacao krijgt u de vakantie kortingen. Lees meer

Accommodaties caribbean, villas caribbean appartementen curacao, aruba, bonaire winkels en bedrijven caribbean
Prudential Curacao, car rental Curacao
Namora Restaurant Curacao
Bounty adventures Curacao
Gids.Curacao-info.comBOOKING-CURACAO.COM
Holiday Rentals Curacao. Villa verhuur, appartementen verhuur, beheer appartementen en villas, en autoverhuur
       

duiken curacao diving curacao scuba diving curacao de mooiste duikplekken op curacao duiken caribbean duik trip, duiktrips duikscholen curacao

DUIKSCHOLEN CURACAO

DUIK AANBIEDINGEN VAN CURACAO.

 

Caribbean-start.com The Caribbean Aruba Bonaire Curacao

Deze Duikscholen Curacao  pagina wordt wekelijks voorzien van de beste Duik Curacao aanbiedingen.
 
Met deze zoekbalk kunt u één woord gebruiken om iets te zoeken op Curacao. AP AU BT CI CM DK HA GH  VI
V M
H B


HOMEPAGE CURACAO
NLEnglish
 

Meld u zich hier  alvast aan om de beste Curacao DUIK aanbiedingen te ontvangen.


 BREEZE DUIK TRIPS CURACAO

de mooiste duik trips curacao met curacao duik trips spaanse water, duik trips klein curacao op deze diving trips curacao vindt u de beste boot trips aanbiedingen van Curacao, boat, trips, varen, evenementen, rondvaren,zeilen, curacao, acties, aanbiedingen

Mushroom Forest en Blue Room

Iedere woensdag neemt deze Breeze Boattrip u mee naar een van Curaçao’s mooiste koraalriffen, Mushroom Forest, met zijn verbazingwekkende paddestoel koraalformaties en de Blauwe Kamer (ook bekend als de Blauwe Grot). Beide locaties bieden geweldige snorkel- en duikstekken. Max. Pass. 35 LEES MEER

 

 

Duiktrip naar Oostpunt

diving curacao, dive trips curacao Breeze Duiktrip naar Oostpunt Curacao , diving curacao, duiken op curacao

Het Oostpunt van Curaçao biedt de meest gezonde, ongerepte koraalriffen op Curaçao. Zelden zie je zo’n grote verscheidenheid aan gezonde koralen. Dit gebied is nog in ongerepte staat en er wordt hier weinig gedoken.  Oostpunt is alleen bereikbaar per boot.

Wij bieden een 2-tank duiktrip (2 duiken – voor gecerticiceerde duikers).

Max. Pass 14

LEES MEER

De eerste duik proberen we naar het uiterste punt van Oostpunt te varen.

Na deze eerste duik staan er broodjes en drankjes voor u klaar. We hebben een minimale oppervlakte-interval van 1 uur.

De site van de tweede duik zal worden gekozen door de kapitein en / of een duikgids of duikinstructeur. Deze keuze hangt af van de toestand van de zee op dat moment.

Duikspullen zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden geleverd tegen lage kosten.

 

 

 

 Waterside Apartments Curacao & Dive Curacao

Dive & Drive Specials

2p – 1 week : 7d/ 6N – 6d auto – 1 week duiken 2p 899,-euro*
1 Week overnachting voor 2 personen in een studio, een huurauto voor de hele periode en 1 week ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

2p – 2 week : 14d/ 13N – 13d auto – 2 weken duiken 2p 1949,-euro*
2 Weken overnachting voor 2 personen  in een studio, een huurauto voor de hele periode en 2 weken  ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

4p – 1 week : 7d/ 6N – 6d auto – 1 week duiken 4p 1399,-euro*
1 Week overnachting voor 4 personen in een 2 slaapkamer appartement , een huurauto voor de hele periode en 1 week ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

4p – 2 week : 14d/ 13N – 13d auto – 2 weken duiken 4p 2949,-euro*
2 Weken overnachting voor 4 personen in een 2 slaapkamer appartement , een huurauto voor de hele periode en 2 weken ongelimiteerd tanks en lood voor kantduiken.

*Prijzen zijn exclusief 7% belasting

      

Duiken

Waterside Apartments ligt aan Slangenbaai. Deze naam verwijst niet naar slangen, maar naar het grote aantal murenen en alen. Slangenbaai is een van de mooiste duikstekken op Curacao, en dit vlak voor de deur!

Met meer dan 60 gemakkelijk bereikbare kantduik-locaties is Curaçao een super attractief duikparadijs.
Tanks staan dagelijks ter uwer beschikking en lood is aanwezig. Kijk ook naar onze Dive & Drive packages.

Onder de buitendouche kunt U zich afspoelen en voor uw duik-en snorkelmateriaal is er een spoelbak voorzien. Er is een gearbox om Uw materiaal te laten drogen en te stockeren.

Op aanvraag worden gidsduiken georganiseerd, alsook complete duikcursussen. Dit doen wij in samenwerking met enkele duikscholen.
Bootduiken kunnen ook georganiseerd worden op aanvraag.

Vanaf het strandje vlak voor de deur, heeft u .... Lees Meer  SPECIALS

 

 

       diving curacao

Apartments & Dive

      

Apartments & Dive


Contact

Waterside Apartments
Redaweg 57a – Boca Sami
Curaçao – Nederlandse Antillen

Tel : (00.5999) 888.6201
Fax : (00.5999) 888.6213
Mob R : (00.5999) 696.7850
Mob T : (00.5999) 675.9729
Mail : dive@waterside.cw
skype : the_watersiders

Curacao Startpagina

 

Voor de Breeze Boat trips 

Klik Hier

Waterside Apartments & Dive Curacao

 
  


 
  

 

Special Dive Trips

Special trips are going out every week as well, which include lunch and some of the best diving that Curacao has to offer. These trips come back to port between 3:30PM and 4:00PM. Check out the Mushroom Forest, East Point / Klein Curaçao and Dolphin Dive trip to make sure you will get to see the best.

duik trips curaçao 
 

 

 
DIVE CENTER SCUBA DO CURACAO

Dive Center Scuba Do

Scuba Do is een 5-sterren duikcentrum, gelegen op een toplocatie. Het centrum is namelijk gevestigd aan het water van de Jan Thiel Baai die te boek staat als één van de mooiste baaien van Curaçao. Behalve onder water is het er ook boven water goed uit te houden, want het duikcentrum beschikt over een gezellig groot terras. Vanuit de hangmatten op het terras kun je tropische vissen in de meest exotische kleuren voorbij zien zwemmen.

 
 

Curaçao heeft een heel andere reputatie; het eiland staat bekend om zijn hagelwitte stranden, kosmopolitische hoofdstad Willemstad, koloniale landhuizen en uitbundig carnavalsfeest. Dat het middelste ABC-eiland ook een fantastische onderwaterwereld heeft, is één van de best bewaarde geheimen van de regio. Curaçao kan namelijk met het grootste gemak van de wereld als snorkel- en duiklocatie met Bonaire in competitie.

Om van de Curaçaose onderwaterwereld te kunnen genieten is het overigens niet noodzakelijk om jezelf in een duikersoutfit te hijsen en een duikerscursus te volgen. Ook met alleen een snorkeluitrusting kom je oog in oog te staan met betoverende papegaaivissen, elegante zeepaardjes, mythische hengelaars visjes, imponerende barracuda's en talloze andere bijzondere bewoners van het koraalrif. Met een beetje geluk spot je zelfs dolfijnen of zeeschildpadden, uiteraard een onvergetelijke ervaring!

De mooiste delen van rif bevinden zich niet op grote dieptes, maar zijn vanaf het wateroppervlak goed te bekijken en eventueel te fotograferen of filmen. Snorkelaars die bovendien de vaardigheid bezitten om een hoekduikje te maken, kunnen dichter bij het koraal komen dat op zich op grotere dieptes bevindt.

Het grootste Benedenwindse eiland kent overigens meer dan vijfenzestig verschillende snorkelspots, waar je heerlijk in de water kunt ronddobberen. De meeste snorkelspots liggen niet ver van de kant af, je hoeft dus niet eerst ver te zwemmen. Je kunt snorkelspulletjes in de koffer vanuit Nederland meenemen, maar er zijn op Curaçao ook voldoende duikscholen waar je snorkels, maskers en vinnen kunt huren.

Goede voorbereiding

Het water op Curaçao is kristalhelder en heeft een aangename temperatuur, een wetsuit is dus niet nodig. Het is overigens wel aan te raden om niet alleen te gaan snorkelen. Evenals bij sportduiken kun je het beste met een buddy te water gaan. Er kan namelijk altijd een medisch probleem optreden, bijvoorbeeld een verlammende krampaanval. Zelfs de meest ervaren zwemmer, snorkelaar of duiker komt dan in grote problemen. Een buddy kan dan van levensbelang zijn.

De immer aanwezige zon op Curaçao is één van de redenen waarom mensen massaal naar het eiland togen. De temperatuur op Curaçao is altijd rond de dertig graden Celsius, echter door de immer aanwezige passaatwinden voelt het erg aangenaam. Maar daar schuilt ook een gevaar. Een onbeschermde huid kan snel verbranden zonder dat je daar in eerste instantie erg in hebt. Het is daarom belangrijk om de huid goed voor te bereiden als je de zon in gaat, óók als je gaat snorkelen.

Als je aan het snorkelen bent kan de zon zijn stralen doorlopend afvuren op een onbedekte rug. Een rug die ook nog eens bij tijd en wijle een laagje water over zich heen krijgt, hetgeen een versnelling aan het verbrandingsproces geeft. Het is daarom belangrijk om de rug en ledematen goed in te smeren met een waterafstotende zonnebrandcrème of T-shirt te dragen als je te water gaat om te snorkelen.

 

 DUIK VAKANTIE CURACAO BIJ SCUBA LODGE BOUTIQUE HOTEL & OCEAN SUITES CURACAO

DUIK VAKANTIE CURACAO BIJ SCUBA LODGE BOUTIQUE HOTEL & OCEAN SUITES CURACAO diving curaçao, duiken curacao, diving curaçao, duiken curacao  

 DUIK VAKANTIE CURACAO BIJ SCUBA LODGE BOUTIQUE HOTEL & OCEAN SUITES CURACAO

 

 

 

diving curaçao, leren duiken op curaçao, diving curacao, introductie duik curaçao, padi duiken curaçao, scuba diving curaçao 

 

 DE MOOISTE DUIKPLEKKEN OP CURACAO

 

 

 

BOEK UW VAKANTIE EN ONTVANG DE KORTINGEN OP CURACAO. LEES MEER

 

 

Zest Mediterranean Koko´s Curacao Jan Thiel Beach Curacao Jan Thiel Beach Curacao Jan Thiel Beach Curacao Tinto Curacao Zest Beach Cafe

 

 

Luxe Zeil Charters in de Caribbean

ZEILEN CURACAO :: ROND ZEILEN CURACAO :: EXCLUSIEVE ZEILJACHT VERHUUR CURACAO     Sailing curacao, zeilen van nederland naar curacao, prive boot huren curacao, zeilen curacao bonaire, zeilschool curacao, zeiljacht huren curacao, boot huren, curacao spaanse water, sailing curacao, Klein Curacao Boat Trips CURACAO AT SEA CURACAO BOAT TRIPS & EXCLUSIVE SAILING CHARTERS Sailing curacao, zeilen van nederland naar curacao, prive boot huren curacao, zeilen curacao bonaire, zeilschool curacao, zeiljacht huren curacao, boot huren, curacao spaanse water, sailing curacao, Klein Curacao Boat Trips

 

 

 

 

 

BOOKING CURACAO, BOEK UW VAKANTIE HIER EN ONTVANG DE BESTE PRIJS VOOR UW VAKANTIE CURACAO

VAKANTIE MAKELAAR CURACAO, VOOR ALLE VAKANTIEREIZEN CURACAO GRATIS ADVIES CURACAO VAKANTIE

AUTO HUREN CURACAO AUTOVERHUUR CURACAO AUTOS CURACAO AUTO VERHUUR BEDRIJVEN CURACAO AUTO HUREN OP CURACAO

 

Caribbean-start.com The Caribbean Aruba Bonaire Curacao

 aanbiedingen boat trips curacao, de mooiste boat trips van curacaoBOAT TRIPS CURACAOOp deze pagina vindt u de beste aanbiedingen voor autoverhuur Curacao

ZEIL CHARTERS CURACAO
CURACAO BOAT TRIPSAUTOVERHUUR

 

 

 

 

HOMEPAGE CURACAO-INFO.COM

 Vakantie Curacao Info

Vul uw naam en e-mail adres in en ontvang de

informatie over duiken Curacao Jan Thiel, duiken

Curacao zonder brevet, een goede duikschool op Curacao,

informatie nederlandse duikschool Curacao, duik tips Curacao,

duikplekken Curacao, duiken Curacao op Mambo Beach.

Wij houden u op de hoogte van alle Duikscholen Curacao

en alle Curacao Duik aanbiedingen.

Kies bij branche voor duiken. Gratis Informatie.

 AUTO HUREN OP CURACAO? KLIK HIER