Volg ons!

DREAMZ BED & BREAKFAST CURACAO

 

Zoekt u luxe, comfort en persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer, dan bent u bij Dreamz op het juiste adres. Dreamz is een unieke combinatie van een luxe bed & breakfast en een beauty & wellness. Het mensen naar hun zin maken en ze in de watten leggen, is wat wij het liefste doen. Zo is het idee ontstaan van een bed & breakfast en een beauty & wellness waarin Desiree al meer dan 25 jaar ervaring geniet. Dreamz maakt het mogelijk om helemaal tot rust te komen en heerlijk ontspannen van uw vakantie of zakelijk verblijf te genieten.

Dreamz bed & breakfast bestaat uit 2 luxe 2-persoonskamers met badkamer, TV, Wifi en airco, 1 van de 2 kamers is uit te breiden tot een 4-persoons familiekamer. De kamers zijn afzonderlijk van elkaar te boeken maar ook als 1-geheel, zodat u de gehele verdieping inclusief zwembad tot uw beschikking heeft.

Aan het Dreamz zwembad is het heerlijk genieten en als extra service regelen wij ook de badlakens voor u.

Het mensen naar hun zin maken en ze in de watten leggen, is wat wij het liefste doen en zo is het idee ontstaan van een bed & breakfast en een beauty & wellness waarin ik - Desiree - al meer dan 25 jaar ervaring geniet.

Dreamz & Prijzen

Dreamz beschikt over 2 luxe 2-persoonskamers met badkamer, TV, Wifi en airco. 1 van de 2 kamers is uit te breiden tot een 4-persoons familiekamer. 
De kamers zijn afzonderlijk van elkaar te boeken, maar ook als één geheel, zodat u de gehele verdieping inclusief zwembad tot uw beschikking heeft.

Luxe 2 persoonskamer per persoon per nacht vanaf 45 euro (bij een kamerbezetting van 2 pers.) De prijs is inclusief: een heerlijk gevarieerd ontbijt, koffie / thee faciliteit en gekoeld water, badlakens voor gebruik bij zwembad en strand, ‘normaal’ gebruik van elektra en water en eindschoonmaak.

De prijs voor de familiekamer, een 1-persoons bezetting, het huren van de gehele B & B en langdurig (zakelijk) verblijf, zijn op aanvraag. Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Op aanvraag verzorgen van de avondmaaltijd is 15 euro per persoon. Dit is inclusief tafelwater en 1 consumptie. Tevens bieden wij gekoelde drankjes aan uit onze bar voor kleine prijsjes.

De kamerprijs is exclusief de verplichte 7% toeristenbelasting.