Volg ons!

Amazonia Hotel & Tours Curacao

Temidden van de weelderige regenwoud tuin, de Amazonia is een boutique hotel dat zich richt op meer dan alleen een luxe resort. We bieden de gasten met een individuele ervaring die is van meeslepende, ontspannend, spannend en leuk. Met 12 luxe, individueel ingerichte kamers van het hotel de gasten worden gepresenteerd met alle voorzieningen die men zou verwachten te vinden in een modern en luxe hotel: flat-screen televisie (met kabel-programmering), een koelkast en er is gratis draadloos internet op het resort.

Dit resort heeft een biologische oorsprong; het is veilig, vriendelijk, mooie en ruime qua locatie en kamers, een unieke oase waar u echt weg bent en nog thuis, de architecturale stijl; is evenwichtig, unieke, kleurrijke, doordachte, ecologisch verrassend avontuurlijke en exotische. Alles leven en bewegingen en de gast is omgeven door weelderige vegetatie, verrassende architectuur, kleuren, geuren en geluiden het is levendig, leefde, groene, weelderige, beschut en beschermd, het is een plek waar je vandaan komt huis als gast, en het biedt ook een veilige en inspirerende plek voor de Caribische bouwers die hun eigen land zijn ontvlucht en hebben dit Resort gemaakt met liefde.

STEAKHOUSE

Onze all-you-can-eat Rodizio Steakhouse is niet alleen beroemd voor uitstekend eten, maar ook voor haar ' tropisch regenwoud-geïnspireerd ontwerp en de weelderige tuin. Het enige restaurant van zijn ' type op het eiland, Amazonia Steakhouse brengt klassieke Braziliaanse Rodizio naar Curacao: obers blijven komen naar uw lijst met Spiesjes van vlees, en snijden wat je wilt. Onze wereldklasse salade-bar zal u minstens evenveel verleiden als het vlees, en klanten leuk is de afwisseling van keuze die onze restaurant hen biedt.

Of u nu op een luxe-date of een zakelijk diner bent, Amazonia Steakhouse is de plek om te verwennen. Breng een grote eetlust, en Amazonia Steakhouse doet de rest.

AMAZONIA TOUR

De Tour van Amazonia is een 60-90 minuten durende tour die je meeneemt op een reis door onze 45.000 vierkante voet installatie gevuld met tientallen sculpturen, schilderijen en muurschilderingen die de Maya's, Azteken, Inca en Arowak culturen weerspiegelen. Voor de duur van de tour, krijgt u een idee van wat de regenwouden van Zuid-Amerika zijn, zoals, en zie de dieren die u verwachten zou te vinden er: slangen, spinnen, hagedissen, apen... en veel mooie papegaaien en vogels. We hebben een totaal van 130 exotische soorten dieren en elkaar is interessant in hun eigen soort. Bovendien leert u meer informatie over de Maya's, Azteken, Inca en Arawak culturen, en hoe ze onze taal en cultuur op deze eilanden hebben beïnvloed.

ACTIVATIES

Amazonia is gelegen aan de noordkant van het eiland, in een gebied dat is in snel tempo van het eiland epicentrum voor outdoor-activiteiten. Er is voldoende ruimte en gelegenheid voor outdoor sporten op loopafstand van het hotel, zijn er ook ateliers, de Aloë-boerderij, een struisvogel boerderij en andere bezienswaardigheden bezienswaardig in het gebied. Wij organiseren activiteiten voor u als u verblijft bij ons, dus contact met ons te laten weten wat u in gedachten hebben

Lees meer ►  Book Now ►