Volg ons!

AMAZONIA CURACAO HOTEL CURACAO

Temidden van een weelderige regenwoud Tuin, Amazonia: The Lost Island of Dreams, is een "thema-Park", die bestaat uit allerlei verschillende en leuke dingen te doen! Hier kun je op een avontuur in "The Lost Journey" Tour, waar u door oude tempels gaan, ervaar de Amazone geschiedenis van zijn volk en het ontmoeten van exotische dieren zoals je nog nooit hebt gezien! Hebt u ooit een slang voordat gehouden? Dit is de place to be!

Hongerig gevoel? Een hapje eten in ons Restaurant, waar je van de meest heerlijke gerechten op het eiland kunt genieten! Voor degenen die extra avontuurlijke voelen, proberen onze “All You Can Eat Concept”: "De 55", genieten en keuze uit 55 verschillende lekkernijen, van Picanha en pittige Lomito, helemaal tot een goede oude Brownie!

Slaperig gevoel? Durf je te verblijven in het midden van Amazonia waar alles wat leeft en beweegt? Overnacht in ons "Boutique Hotel" die streeft naar meer dan zomaar een luxeresort, aangezien wij u met een geïndividualiseerde en een voorzien keer in een levenslange ervaring die meeslepende, ontspannend, spannend en leuk! Book online ►

Wil je meer avontuur? Neem een duik in ons zwembad! Wilt u alle van uw favoriete sportevenementen zien? Kom en geniet in onze sportbar! Wilt u iets simpels als een hotdog kopen? We hebben het voor  u! Wilt ervaren kleine visjes bijten aan uw voeten? Dr. Fish heb je! Dit alles en nog veel meer, alleen hier, bij Amazonia: de verloren eiland van dromen!

RESTAURANT

Het beste eten op het hele eiland... althans dat is wat ze zeggen! Gelooft u ons niet? Gewoon komen en het eens proberen! Voor vlees liefhebbers, kom en probeer onze verschillende steaks zoals, Picanha, varkenshaas of pittige Lomito! Onze "warme honing geglazuurde ribben" of een fancy een van een soort "Kip Filet" all the way from Mars! U houdt niet van vlees? Geen probleem! Wij hebben ook zeevruchten, pasta's, hamburgers, Arepitas, salades, noem maar op!

Voor degenen die voelen het extra avontuurlijke te maken, moet u gewoon... We herhalen, moeten proberen onze één en slechts “All You Can Eat Concept”: de 55! Hier krijg je een kans om van 55 verschillende gerechten te proberen, zoals ze in een willekeurige volgorde komen. Vlees zoals Picanha en pittige Lomito, al de weg naar een mooi dessert zoals een brownie of een Tiramisu! Kun je "De 55"?

Of u nu op een luxe dag met je geliefde bent of een zakenreis die beslist van de uitkomst van de rest van uw leven, is Amazonia Restaurant de place to be. Breng een grote eetlust en wij doen de rest. Oh... en vergeet niet uw portemonnee!

"DE LOST JOURNEY" TOUR

"De Lost Journey" Tour is een rondleiding van 45-60 minuten die u op een epische avontuur door oude tempels en ruïnes meeneemt, als u ervaring het verhaal van de Amazone mensen, hun geschiedenis en cultuur. Onderweg ziet u allerlei verschillende mooie soorten dieren zoals onze beroemde kaketoe, "Luna", leuke degenen zoals onze familie van "Gold-Handed Tamarin" apen treft, eng degenen zoals onze slangen, spinnen & hagedissen en saai degenen zoals onze Tour gids... Niet vertellen dat we gezegd... 

Er zijn 2 verschillende tours: voor de zwakke hart, hebben we de "normale" Tour, waarin u rond gaat over het park. Ervaar de tempels, ruïnes en verschillende routes, zoals je ziet zitten de dieren veilig achter glas. Voor degenen die hunkeren naar avontuur, hebben we de "Close Encounter". Hier krijg je de kans om de apen te voeden en de slangen en hagedissen, zoals de dappere ziel die u bent houden! Kom nou... Ken jij hoeveel houdt krijg je op Facebook en Instagram!

SPORTSBAR

Wilt u favoriete sportevenementen zien? Kom en geniet samen met je vrienden op onze airconditioned Sports Bar: The Blue Macaw. Als u uw favoriete teams kijken, zal u zitten kundig voor heerlijke snacks bestellen bij onze snackbar, krijgen veel biertje of heerlijke cocktails gemaakt door onze barman en de kans krijgen om het bestellen van uw favoriete eten van ons Restaurant, zodra het wordt geopend. Zelfs als uw team verliest, je altijd winnen, bij de Amazonia: Blue Macaw Sports Bar!

DR. FISH

Wilt ervaren kleine visjes bijten aan uw voeten? Kom langs op en geniet van onze Dr. Fish Experience, waar je je voeten in een kleine vijver van water en hebben weinig "Garra Rufa" vissen komen en knabbelen aan uw voeten. Spannend, ontspannend en zelfs gebruikt voor de behandeling van psoriasis en eczeem, deze vissen niet alleen verwijderen dode huidcellen, maar ook helpen om te regenereren hen. Dus, mocht u ooit behoefte aan een onvergetelijke dag, Amazonia, en het is Dr. Fish is de place to be! 

ANDERE ACTIVITEITEN

Amazonia, gelegen aan de noordoostelijke kant van het eiland, ligt in een gebied dat is in snel tempo van het eiland epicentrum voor outdoor-activiteiten. Vlakbij Amazonia vindt u ruimte en gelegenheid voor outdoor sporten op loopafstand van het hotel, maar er is ook "Serena's Art Studio", de "Aloe boerderij", de "Ostrich Farm" en andere prachtige bezienswaardigheden bezienswaardig in het gebied. Plan uw plezier in de zon, allen hier op Amazonia!