Volg ons!

Dance Curacao Dansscholen Curacao

Dance Curacao Dansscholen Curacao

 

Welkom bij Kids Dance Curaçao

Mijn naam is Swindey Helm, geboren in Nederland op 02-02-90 Wanneer ik als kind muziek hoorde begon ik meteen al te dansen. Na mijn Middelbareschooltijd ben ik op verschillende plekken auditie gaan doen voor theater en dans. Ik werd aangenomen op de dansacademie mbo uitvoerende dans, in Amsterdam. Daar kreeg ik verschillende stijlen aangeleerd, zoals Hip-hop, Modern, Jazz, Klassiek-ballet, improvisatie en African-Urban. Doordat het een uitvoerende opleiding was, hadden wij regelmatig voorstellingen in verschillende Theaters in Amsterdam. Eén van de bijzonderste voorstellingen waren die in de Muziektheater en Koninklijke theater Carré. Het was een enorme eer om in de productie ’Bollywood Urban’, mee te mogen doen, van de inmiddels overleden choreograaf David Greaves. Na mijn MBO uitvoerende dans opleiding, ben ik auditie gaan doen op de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, op de opleiding HBO Docent Dans. Ook daar heb ik veel ervaring opgedaan in de verschillende stijlen en op het doceren. Dans is voor mij geen hobby meer, het is mijn leven geworden. Ik zou niks anders willen dan dansen en danslessen geven.