Volg ons!

FITNESS CURACAO

SPORTCENTRUM OP CURACAO

Sports & Health Club The Challenge is het grootste en modernste sportcentrum op Curaçao. In ons sportcentrum maak je gebruik van diverse fitness en krachtsportfaciliteiten, volg je groepslessen of ga je aan het werk met een vakkundige Personal Trainer. Sports & Health Club The Challenge geeft je plezier tijdens het sporten en bewegen! Lees meer »

Sports & Health Club The Challenge is een sportcentrum met een zeer gevarieerd aanbod van sportfaciliteiten en (groeps)trainingen. Behalve een scala aan fitnessapparatuur en materialen voor krachttraining, beschikt onze sportclub over een infrarood- en saunacabine. Al deze faciliteiten zijn bevorderlijk voor het in vorm krijgen en houden van een gezond en sterk lichaam.

Spinning is een groepstraining van telkens 45 tot 50 minuten fietsen op muziek. Geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud... kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een leuke, plezierige en effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritmegevoel of coördinatie nodig. Spinning® is lekker eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen. Je bepaalt zelf je eigen weerstand of trapsnelheid en je bepaalt zelf de intensiteit van je training. Maar de instructeur, of zeg maar beter, de coach, zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt!

Onze instructeurs geven elke keer weer een nieuwe, gevarieerde training met elke keer andere, motiverende muziek uit verschillende stijlen. Lees meer »

Groepslessen►

Bij Sports & Health Club The Challenge werken we met een uitgebalanceerd groepslessen rooster. Voor iedereen, jong, oud, man of vrouw, er is altijd wel een les op het groepsles rooster te vinden dat aansluit op jouw trainingsdoelen. Wij geven lessen uit het programma van Les Mills®, maar ook vrije lessen zoals BodyShape, Boxing-Fit, TRX® en Perfect Pilates®. Uiteraard ontbreekt Spinning® niet op het rooster! Een echte aanrader! 

Overzicht groepslessen:

BodyPump®, BodyShape, Boxing-Fit, Core-Attack, Massive Attack, Perfect Pilates®, Spinning®, TRX® Functional Training en Yoga

Lees meer over onze groepslessen »

Sports & Health Club The Challenge
Kaya Adriátiko z/n
Jan Thiel Beach
Curaçao
tel.: (+5999) 735 1234

E-mail algemeen: sport@the-challenge.net - Voor meer info Bezoek ook onze website ►