Volg ons!

Boutique Hotel ´t Klooster Curacao

Boutique Hotel ’t Klooster Curacao is een kleinschalig Curacao stadshotel voor kort en langer durend verblijf, gelegen in het door UNESCO Werelderfgoed beschermde Willemstad. Wij bieden een oase van rust in een monumentaal pand, midden in de levendige wijk Pietermaai. Een locatie van waaruit je heel Curaçao gemakkelijk kunt ontdekken.

Boutique Hotel 't Klooster

Boutique Hotel ‘t Klooster is een bijzonder hotel op Curaçao. Het historische monumentale pand waarin het hotel zich bevindt is, zoals de naam al doet vermoeden, van origine gebouwd als een klooster.

Boutique Hotel ’t Klooster is een kleinschalig stadshotel voor kort en langer durend verblijf, gelegen in het door UNESCO Werelderfgoed beschermde Willemstad. Wij bieden een oase van rust in een monumentaal pand, midden in de levendige wijk Pietermaai. Een locatie van waaruit je heel Curaçao gemakkelijk kunt ontdekken.

De gezellige binnenplaats met zwembad, Restaurant Blessing in de voormalige kapel en de persoonlijke aandacht van ons team zorgen voor een aangenaam verblijf op Curaçao voor zowel de vakantieganger als de zakelijke gast. Wij kijken naar uit je bij ons te mogen verwelkomen!

Kamers

Comfort

Deze smaakvol ingerichte kamers (17- 25 m2) liggen rondom een gezellige tropische binnentuin met zwembad, ligbedden en luxe fauteuils. Bijna alle comfort kamers hebben een buitenzitje en buitendouche.

Deluxe

Deze ruime kamers bevinden zich op de begane grond en zijn groter dan de comfort kamers. De meeste Deluxe kamers komen uit op de tropische binnentuin.

Deluxe Patio

Deze ruime Deluxe kamer is uniek in Boutique Hotel ’t Klooster, met een eigen privé patio. De Deluxe Patio kamer bevindt zich op de begane grond en komt uit op de tropische binnentuin. 

Lange Termijn appartementen

Deze ruime, charmante appartementen zijn speciaal ingericht voor gasten die voor langere tijd op Curaçao verblijven. Ze bestaan uit een woongedeelte met kookgelegenheid en een aparte slaapkamer.

 

 

Blessing

Over Blessing

Restaurant Blessing heeft haar deuren geopend sinds 1 juli 2016  in de voormalige kapel van het hotel. Blessing onderscheidt zich door ‘gewone’ dingen buitengewoon goed te doen. Verse ingrediënten, een ambachtelijke werkwijze en een constante hoge kwaliteit zijn de belangrijkste focus. U wordt verwend met goede wijn , mooie gerechten en goede service alles voor een betaalbare prijs.

CONTACTGEGEVENS

Abraham de Veerstraat 12
Pietermaai, Curaçao
Tel. 5999 461 2805
info@blessingcuracao.com

Arrangementen

Stay & Drive arrangement
Curaçao ontdekken vanuit Boutique Hotel ‘t Klooster met een kleurrijke Suzuki Samurai? Met het Stay & Drive arrangement ben je extra voordelig uit! Lees hier meer over de verschillende Stay & Drive pakketten

Teambuilding-en trainingsarrangement
Boutique Hotel ‘t Klooster en WannaGo Outdoors, de bekende Curaçaose organisator van teambuildings- en trainingsbijeenkomsten (www.wannago-outdoors.com), bieden samen de faciliteiten aan om deze bijeenkomsten op Curaçao tot een groot succes te maken. Boutique Hotel ‘t Klooster leent zich door haar opbouw bij uitstek voor het onderbrengen van groepen tot ca 25 mensen. WannoGo Outdoors kan het inhoudelijke programma samenstellen met trainers en/of verschillende evenementen die leiden tot een zeer geslaagde teambuildings- of trainingsweek. Lees hier meer over het Teambuilding-en trainingsarrangement.

Massage

Wanneer je op vakantie bent of als zakelijke reiziger lekker wilt ontspannen na een dag werken is een massage in je hotelkamer de ideale manier!

Lange Termijn appartementen

De Lange Termijn appartementen bevinden zich ofwel op de begane grond, aangrenzend aan de tropische binnentuin, ofwel op de eerste verdieping. De appartementen bestaan uit een woongedeelte met een aparte slaapkamer. In het woongedeelte bevindt zich een keukentje met een koelkast, een elektrisch kookplaatje en koffie- en thee voorzieningen. 

Alle appartementen zijn standaard voorzien van:

– Tweepersoonsbed met dekbed 180 x 200 (naar keuze in twin of double opstelling)
– Mogelijkheid tot het plaatsen van een babybed
– Badkamer met douche, toilet en wastafel
– Regelbare airconditioning in de slaapkamer
– Ingebouwde kluis
– Breedband internet aansluiting
– Bureautafel met stoel
– LCD tv met 10 zenders
– Gelegenheid om koffie en thee te zetten
– Kleine keuken met elektrische kookplaat, koelkast en een magnetron
– Gasten die in de Lange Termijn appartementen verblijven ontvangen 10% korting op het ontbijt

Prijzen beginnen vanaf 1600,- ANG per maand

Daarnaast biedt Boutique Hotel ‘t Klooster tal van faciliteiten, in aanvulling op de standaard inventaris van de kamers.
De appartementen zijn alleen op aanvraag, neem gerust contact met ons op. 

Je kunt kiezen uit ontspannings-, deep tissue of sportmassage: 75 minuten voor $53. Het is aan te raden tijdig een afspraak in te plannen bij de receptie of per mail.