Volg ons!

Booking Curacao

Studio KONCHA zeezicht 2p (max 2p) 85 euro

Deze studio heeft frontaal 180* zeezicht, ingerichte keuken met microwave, koffiezetapaaraat, TV,  strijkgelegenheid en een safe. BBQ is aanwezig.

Airco in de kamer en warm water in de badkamer. 2 x Per week wordt er schoongemaakt en wordt het linnen gewisseld. Gratis WIFI is aanwezig.

Via een comfortabele trap bereikt U het strandje en de azuurblauwe zee.
Iedereen heeft zijn eigen parkeerplaats die via video wordt bewaakt.

Prijzen zijn inclusief schoonmaak, linnen -en handdoeken wissel 2x week en normaal verbruik van water, airco en electra.

10 € extra persoon /nacht in appartement.
Kinderen t/m 2j verblijven gratis in de accommodatie.
Gratis vervoer van en naar Hato Airport.

Studio KONCHA zeezicht 2p (max 2p) 85 euro

Waterside Apartments is gelegen aan de zuidkust, direct aan het strand en zeer centraal in het idyllische vissersdorpje St.Michiel, of beter bekend als BocaSami.

De hoofdstad Willemastad, supermarkt, zowel als de mooiste baaien en het vliegveld Hato zijn in minder dan 15 minuten bereikbaar. Er is een minimarkt op loopafstand.

Route vanaf het vliegveld ( 15 min.) 
U rijdt het vliegveld uit naar rechts. Bij de rotonde met de leguaan neemt u de tweede afslag. Bij de volgende rotonde weer de tweede afslag tot de stoplichten. Hier draait u rechtsaf ( bij supermarkt) en rijdt U richting St.Michiel. Na Blue Bay Resort neemt u de eerste weg linksaf de berg op. Na +/- 1 km ziet u boven op de heuvel de eerste bordjes van Waterside Apartments. Beneden gekomen rijdt u linksaf, paralel met de zee tot u bij Waterside Apts. aankomt.

Met meer dan 60 gemakkelijk bereikbare kantduik-locaties is Curaçao een super attractief duikparadijs.
Tanks staan dagelijks ter uwer beschikking en lood is aanwezig. Kijk ook naar onze Dive & Drive packages.

Onder de buitendouche kunt U zich afspoelen en voor uw duik-en snorkelmateriaal is er een spoelbak voorzien. Er is een gearbox om Uw materiaal te laten drogen en te stockeren.

Op aanvraag worden gidsduiken georganiseerd, alsook complete duikcursussen. Dit doen wij in samenwerking met enkele duikscholen.
Bootduiken kunnen ook georganiseerd worden op aanvraag.

Vanaf het strandje vlak voor de deur, heeft u meteen toegang tot het duikparadijs. Prachtige koraalformaties, sponzen en waaierkoraal, zeeschildpadden, grote murenen, roggen en grote scholen barracuda’s zijn dagelijks te bewonderen.

Twee keer per jaar, in september en oktober, gedurende de eerste 10 dagen na volle maan, gebeurt het spektakel van dé koraal spawning. Het koraal plant zich voort, lost zijn eitjes, wat lijkt op een immense onderwatersneeuwstorm. Duikers van over de hele wereld komen om dit schitterende fenomeen mee te maken. Wij raden u aan om tijdig te reserveren in deze periode.

Ook is er een complete duikmap aanwezig, met foto’s, beschrijving en details van meer dan 40 duikspots om uw duikvakantie compleet te maken.

Veel duikplezier op Dushi Korsou bij Waterside Apartments!!

Waterside Apartments
Redaweg 57a – Boca Sami
Curaçao – Nederlandse Antillen

 

Zoek beschikbaarheid

TERUG NAAR OVERZICHT ACCOMMODATIES