Volg ons!

LIONSDIVE BEACH RESORT CURACAO

Vakantie Curaçao? Geniet van LionsDive Beach Resort, direct aan het strand!

LionsDive Beach Resort is het gezelligste en sportiefste hotel op zonnig Curaçao, het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie!

Wij zijn een veelzijdig resort met voor elk wat wils; of u nu alleen of met z’n tweeën bent, met vrienden of met het hele gezin. Het resort beschikt over standaard hotelkamers tot hotelkamers met frontaal zeezicht. Van 2-slaapkamer appartementen rondom het 50 meter zwembad tot luxe suites met adembenemend zicht over de Caribische zee. En voor de echte romanticus hebben wij een heerlijk 200m² penthouse!

LionsDive Beach Resort is gebouwd in een typisch Nederlands-Caribische stijl. De 2 en 3 etages tellende gebouwen zijn omgeven met een prachtige, tropische tuin en het resort ligt aan het strand! U kunt het strand snel en makkelijk bereiken vanuit elk onderkomen.

Bij LionsDive Beach Resort staat persoonlijke aandacht van onze medewerkers hoog in het vaandel zodat u optimaal kan genieten van een heerlijke vakantie. Ontspan op ons schaduwrijke privé strand, train in ons 50 meter sport zwembad, geniet van de wellness mogelijkheden of struin over de naastgelegen Mambo Beach Boulevard. Bij één van onze 4 bars/restaurants kunt u genieten van een verkoelend drankje of een verrassende lunch of diner.

Kortom, LionsDive Beach Resort, zoveel meer dan alleen een prachtig resort.

Lees meer ►