Volg ons!

La Maya Beach Resort & Appartementen

Luxe design appartementen aan het Spaanse Water met 5 sterren voorzieningen

La Maya Beach Appartements. Luxe design hotel appartementen in het hart van Curacao. Wij bieden het comfort van hotel logementen met de onafhankelijkheid van een eigen appartement. La Maya Beach straalt rust en ontspanning uit. In onze luxe appartementen begeeft u zich ver van de drukte, maar tegelijk bent u vlakbij de bruisende omgeving van Jan Thiel, Santa Barbara Beach Resort en Mambo Beach Boulevard.

PERSOONLIJKE SERVICE

Bij La Maya Beach staat de persoonlijke benadering voorop.

Bij La Maya Beach hechten we veel waarde aan de persoonlijke benadering naar onze gasten. Wij bieden gasten onze onvoorwaardelijke aandacht maar dat wel in combinatie dat ontspanning, rust en genieten voorop staat.

Ons La Maya Beach team staat voor u klaar en we bieden u passende services om u een onvergetelijke vakantie of verblijf te bezorgen. Neem contact met ons op voor uw aansluitende vakantie.

La Maya Beach zijn luxe appartementen met een ligging als geen ander aan het befaamde Spaanse Water. Vlakbij alle vertier van het populaire Jan Thiel bevindt u zich in een oase van rust en schoonheid. Voorbij de kokos- en dadelpalmen van het privéstrand ziet u hoe de zon glinsterend weerkaatst in de baai. U geniet van een majestueus uitzicht op de Tafelberg, het historische Fort Beekenburg, de mangroves en de bootjes die voorbij zeilen.

In de tropische tuin, rondom het bijzonder vormgegeven infinity-zwembad, wuift het helmgras en spelen hibiscus en bougainville een kleurrijk spel. De palapas bieden aangename verkoeling. Bij het vallen van de avond zet het sfeervolle licht met de Bohemien tinten van La Maya Beach in een sprookjesachtige gloed.

U logeert in een comfortabel en volledig ingericht appartement waar binnen- en buitenleven dankzij een innovatieve schuifwand naadloos in elkaar overgaan.

Bij La Maya Beach weet u zich verzekerd van de meest complete en attente service die Curaçao te bieden heeft. Ieders idee van een wonderbaarlijke reis is anders. Dat is waarom La Maya Beach Appartementen een op maat gemaakte, toegewijde conciërge service aanbiedt met de optie voor het ontwerpen van uw volgende luxe reisroute.

La Maya Beach is uw ultieme verblijfplaats op Curaçao. Mooi, rustig, veilig en vooral: in dienst van uw perfecte vakantie.