Volg ons!

Dreamz Bed & Breakfast Curacao

Dreamz & Bed en Breakfast

Zoekt u luxe, comfort en persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer, dan bent u bij Dreamz op het juiste adres. Dreamz is een unieke combinatie van een luxe bed & breakfast en een beauty & wellness.

Het mensen naar hun zin maken en ze in de watten leggen, is wat wij het liefste doen. Zo is het idee ontstaan van een bed & breakfast en een beauty & wellness waarin Desiree al meer dan 25 jaar ervaring geniet.

Dreamz maakt het mogelijk om helemaal tot rust te komen en heerlijk ontspannen van uw vakantie of zakelijk verblijf te genieten.

Dreamz bed & breakfast bestaat uit 2 luxe 2-persoonskamers met badkamer, TV, Wifi en airco, 1 van de 2 kamers is uit te breiden tot een 4-persoons familiekamer. De kamers zijn afzonderlijk van elkaar te boeken maar ook als 1-geheel, zodat u de gehele verdieping inclusief zwembad tot uw beschikking heeft.

Het mensen naar hun zin maken en ze in de watten leggen, is wat wij het liefste doen en zo is het idee ontstaan van een bed & breakfast en een beauty & wellness waarin ik - Desiree - al meer dan 25 jaar ervaring geniet.

Dreamz curaçao | Brakkeput Abou 214 |  Willemstad  | Curaçao • +59 995 210 531

Dreamz & Beauty en Wellness

Tijdens uw verblijf bij Dreamz bed & breakfast kunt u extra genieten in onze Dreamz beauty & wellness. Wij bieden gelaats- en lichaamsbehandelingen gericht op ontspannen en resultaatgerichte behandelingen voor een gezonde huid.

Ik ‘Desiree’ geniet al 25 jaar ervaring in deze branche en nodig u uit de intense beleving van Dreamz beauty & wellness te ondergaan en uzelf over te geven aan het gevoel van luxe, ontspanning, welzijn en verzorging.

Voor vragen en informatie kunt u altijd bellen, appen of mailen... 
+59 995 233 218 (Desiree) - beauty@dreamz-curacao.nl

Voor beschikbaarheid / reserveren ►