Volg ons!
  • Windsurfing Klein Curacao

Windsurfing Caribbean

Windsurfen leren in Curacao

Laat je zorgen aan land. Vanaf het moment dat je weg surft heb je alleen maar aandacht voor de wind en het water. Windsurfen leren is tegenwoordig heel makkelijk! Bij Windsurfing Curacao gebruiken grote stabiele boards en lichte zeilen. Hiermee leert u binnen een uur heen en weer varen op de windsurfplank! Onze instructeurs staan klaar om u te leren windsurfen!

Curacao

Na een lange vliegreis bent u eindelijk op Curacao. Het kleine eiland omringt door zee en frisse wind! Inmiddels heeft u de stranden wel gezien. Maar er is zoveel meer te beleven dan alleen strand! Leer windsurfen bij windsurfing Curacao. Onze instructeurs zijn fanatieke windsurfers. Ze doen niets liever dan andere mensen aan te steken met het windsurf-virus.
Kunt u al windsurfen? Dan kunt u bij Windsurfing Curacao windsurf materialen huren. U heeft een ruime keuze van grote lesboards tot freestyle boards.

Kinderen en gezinnen

Hebben we al verteld hoe makkelijk windsurfen leren is? Deze activiteit is ook heel leuk om als gezin te doen! We hebben speciaal materiaal voor kinderen. Dus ook uw kinderen leren heel snel windsurfen op Curacao! We hebben een speciaal lesprogramma voor lokale kinderen. De kinderen komen wekelijks naar les. Kinderen uit dit programma hebben inmiddels wereldkampioenschappen op hun naam staan. Een paar doen mee met de professional windsurfing association world tour. De meeste van onze kids hebben gewoon heel veel lol op het water!

Combineer andere activiteiten

Windsurfen is heel leuk om te leren. Misschien zijn er mensen in uw gezin of groep die liever iets anders doen? We bieden een heel scala van andere activiteiten aan die u kan combineren. Alle activiteiten beginnen en eindigen bij de Windsurfing Curacao.

Laat je vriendin zich niet vervelen op het strand!

Er is altijd wel wat te zien of te doen op de windsurf beach. Maar misschien willen je vrienden of familie zelf iets actiefs doen. Natuurlijk kunnen ze leren windsurfen. We bieden echter veel meer aan. Bekijk de volgende activiteiten die je kan combineren met windsurf verhuur.
Windsurfing Curacao ligt op het Caracasbaai schiereiland. Dit schiereiland is gedeeltelijk een natuur reservaat. Verder staan er mooie historische gebouwen. Bijvoorbeelds een 17e eeuws fort. Op loop afstand zitten 3 restaurants. Er zijn 2 duik centra. Iets verder is The Pier met een international keuken. Om ons heen liggen 5 unieke stranden.

 

 

Windsurf verhuur

Windsurf spullen huren vanaf het strand

Op Curacao waait het bijna altijd. De wind is het hardste rond februari. Oktober en november zijn de minst goede maanden.
Ons verhuur centrum is aan het Spaanse Water. Dit is een binnenwater. Het staat in verbinding met de zee. De surfspot voor Windsurfing Curacao is niet heel groot. Het is perfect om te freestylen. Als u langere rakken wilt maken kunt u het best een stukje opkruisen. Hier is het binnenwater een stuk breder. Voor windsurf verhuur is geen reservering nodig. U bent welkom iedere dag tussen 10:00am 6:00pm.

We laten geen windsurf verhuur toe op zee. De zee aan de zuidkust kent vaak een zij-aflandige wind en een sterke stroming. Dit maakt aan de wind blijven vrij moeilijk.
Indien er materiaal problemen opreden kan dit gevaarlijk zijn.

In de windsurf verhuur hebben we vooral materialen van Starboard en Hot Sails Maui.
Onze boards lopen van groot tot 100 liter freeride. Het grootste zeil dat we hebben is 8.0 m2. We hebben geen camber zeilen.

Voor verhuur en andere info kunt u het contact formulier invullen